Partners

Partners

 

debiotoop

De Biotoop
De Biotoop is een woon-werkcomplex aan de noordrand van Haren in een fraaie groene omgeving. In deze creatieve broedplaats, waar ruimte is voor nieuwe bedrijven en ateliers, geven we een maatschappelijk zinvolle invulling aan leegstand. CareX beheert de Biotoop.


Green Marketers

Green Marketers helpt duurzame initiatieven met (digitale) marketing. Zodat juist duurzame initiatieven de aandacht krijgen. Dat doen ze met meer dan 10 jaar ervaring in marketing, websites en branding.

Eens van gedachten wisselen over marketing? Neem contact op via de website van Green Marketers.

 


cisolutions

CISolutions
Deze website is ontwikkeld door CISolutions. Behalve de ontwikkeling van websites, voorziet CISolutions met name in (maatwerk) webapplicaties. Met een eigen ontwikkeld leerlingvolgsysteem geeft CISolutions ook huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding.


Dinercafé Diep
Aan het fraaie Schuitendiep in Groningen, waar vroeger schepen hun turf losten, is dinercafé Diep gevestigd. De keuken biedt lekkernijen uit de hele wereld waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen en onze streek producten uit Groningen.


De Herbivoor
De Herbivoor is een eetgelegenheid die uitsluitend gerechten van biologische afkomst bereid. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensgebonden groenten en fruit. Daarom kan de menukaart per dag verschillen. Nieuwsgierig? Kom gerust een langs.