Partners

Partners

 

debiotoop

De Biotoop
De Biotoop is een woon-werkcomplex aan de noordrand van Haren in een fraaie groene omgeving. In deze creatieve broedplaats, waar ruimte is voor nieuwe bedrijven en ateliers, geven we een maatschappelijk zinvolle invulling aan leegstand. CareX beheert de Biotoop.


cisolutions

CISolutions
Deze website is ontwikkeld door CISolutions. Behalve de ontwikkeling van websites, voorziet CISolutions met name in (maatwerk) webapplicaties. Met een eigen ontwikkeld leerlingvolgsysteem geeft CISolutions ook huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding.


Dinercafé Diep
Aan het fraaie Schuitendiep in Groningen, waar vroeger schepen hun turf losten, is dinercafé Diep gevestigd. Het historische pand wat ooit een onderkomen was voor monniken is nu een rustieke en stijlvolle locatie voor het nuttigen van een diner. De keuken biedt lekkernijen uit de hele wereld waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen en onze streek producten uit Groningen.

De Herbivoor

Omdat De Herbivoor een eetgelegenheid is waar uitsluitend gerechten worden bereid van biologische afkomst en er zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van seizoensgebonden groenten en fruit, kan de menukaart per dag verschillen. Maar wat zou de saladebar zijn zonder de verse salades, de herbivoor burger, wraps, pannenkoeken, verse soep en huisgemaakt gebak! Dit is slechts een greep uit het gevarieerde aanbod, wil je weten wat er vandaag op het menu staat? Kom dan gewoon even langs of houdt het netwerk van vrienden in de gaten via Facebook, Instagram etc. Nieuwsgierig naar eventuele acties of nieuwkomers op de menukaart? Kijk dan met regelmaat naar onze Nieuwspagina.